Välkommen till M-Bilar Group

HELT NYA

BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW X3 MODEL SPORT.

Erbjudande från 381.000 kr.

LADDADE MED KÄNSLOR.

UPPLEV VÅRA NYA PLUG-IN HYBRIDER.

BMW 520d Touring.

Med automat och sportpaket.

Under 7,5 prisbasbelopp.

PREMIÄR FÖR

HELT NYA X1.

BMW-bilar.

Alla BMW-bilar i en översikt.

 
Hitta din modell

BMW Tjänstebil

Uppgradera tjänstebilen till en känslobil.

Läs mer

BMW Original kompletta hjul

Med hjälp av konfiguratorn för BMW Original kompletta hjul kan du enkelt se vilka hjul som finns tillgängliga för våra modeller och vilka som passar bäst till just din BMW.

Hjulkonfigurator

Sök begagnad bil

Öppen för dig 24 timmar om dygnet: BMW begagnatbilssökning.

Läs mer

Aktuellt hos oss

Läs om våra nyheter och erbjudanden.

Kolla in M-Bilars reklamfilm

BMW Servicebokning Online.

Gör en bokningsförfrågan online.

Läs mer

Medarbetare

VI söker Servicerådgivare till Västerås.

SERVICERÅDGIVARE TILL M-BILAR I VÄSTERÅS

Tycker du att det roligaste som finns är att ge service, träffa kunder och hjälpa dem med deras utmaningar? Har du några års erfarenhet av kundservice och har både driv och engagemang så kan tjänsten som servicerådgivare hos oss vara nästa steg för dig!

Din roll
Som servicerådgivare har du kontakt med verkstadens kunder genom hela processen. Du ger service, stöd och vägledning och säkerställer att kunden får ett professionellt bemötande från första kontakt till utlämning av bil. Du gör en första preliminär bedömning, bokar in service eller reparation, ger kostnadsförslag och gör en klar och tydlig gemensam överenskommelse om uppdraget. När bilen är klar är det du som tar betalt och lämnar ut bilen till kunden.

Vem trivs här?
Som servicerådgivare kommer du få en viktig roll hos oss, du blir den person som kunden först möter när man lämnar in bilen på verkstad. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet av arbete med kundservice. Har du fordonstekniska kunskaper är det givetvis en fördel men inget krav. Det viktigaste för oss är att du brinner för service och har en stark vilja att göra dina kunder nöjda. Du har ett intresse för bilar och teknik i allmänhet, din inställning och starka vilja att lära kommer hjälpa dig att lyckas i rollen som servicerådgivare.
Som person är du kommunikativ och relationsskapande, du är en problemlösare, bra på samarbete och gillar ordning och reda. Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, har lätt för att se vad som behöver göras och har förmågan att lägga in en högre växel om arbetssituationen kräver det. Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vidare har du B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en rolig och stimulerande roll hos oss på M-Bilar i Västerås. Du kommer att få arbeta med fantastiska produkter i ett team med duktiga och engagerade medarbetare som gillar att ge järnet för att göra kunderna nöjda!

Välkommen med din ansökan!
johan.skarfors@mbilar.com

Läs mer

Behåll din BMW 100% BMW

Boka BMW Value service!

BMW Privatleasing

BMW Financial Services

Räkna ut din privatleasing här

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.