Välkommen till M-Bilar Group

HELT NYA

BMW 5-SERIE SEDAN.

PREMIÄR I VÅR.

BMW X3 MODEL SPORT.

Erbjudande från 381.000 kr.

LADDADE MED KÄNSLOR.

UPPLEV VÅRA NYA PLUG-IN HYBRIDER.

BMW 520d Touring.

Med automat och sportpaket.

Under 7,5 prisbasbelopp.

PREMIÄR FÖR

HELT NYA X1.

BMW-bilar.

Alla BMW-bilar i en översikt.

 
Hitta din modell

BMW Tjänstebil

Uppgradera tjänstebilen till en känslobil.

Läs mer

BMW Original kompletta hjul

Med hjälp av konfiguratorn för BMW Original kompletta hjul kan du enkelt se vilka hjul som finns tillgängliga för våra modeller och vilka som passar bäst till just din BMW.

Hjulkonfigurator

Sök begagnad bil

Öppen för dig 24 timmar om dygnet: BMW begagnatbilssökning.

Läs mer

Aktuellt hos oss

Läs om våra nyheter och erbjudanden.

Kolla in M-Bilars reklamfilm

BMW Servicebokning Online.

Gör en bokningsförfrågan online.

Läs mer

Medarbetare

Flera lediga tjänster.
Säljare i Västerås
Juniorsäljare i Västerås
Tekniker i Falun.

Säljare Västerås
I rollen som försäljare arbetar du i vår bilhall, tar emot kunder och arbetar självständigt med försäljning av både nya och begagnade bilar samt tillbehör, accessoarer och finansieringslösningar. Kunderna är både privatpersoner och företagskunder. Du ansvarar för
hela säljprocessen; boka och genomföra kundmöten, lämna offerter, lägga order och sköta utleverans av bil till kund. I arbetet ingår också att utföra eventuell värdering av inbytesbilar.
För att lyckas i rollen som säljare är det viktigt att du är driven och resultatinriktad. I ditt arbete är du flexibel, ordningsam och har en god förmåga att planera och strukturera det egna säljarbetet. Det är förstås viktigt att du gillar bilar och har ett stort tekniskt intresse, det
kommer att underlätta i försäljningen och dialogen med våra kunder. Maila din ansökan till joakim.walde@mbilar.com eller peter.roselhart@mbilar.com.

Juniorsäljare Västerås
Som juniorsäljare är du i startskedet av din framtida sälj karriär. I rollen arbetar du i vår bilhall, tar emot kunder och arbetar med försäljning av både nya och begagnade bilar samt tillbehör, accessoarer och finansieringslösningar. Kunderna är både privatpersoner och företagskunder. Du kommer att genomföra kundmöten, lämna offerter, lägga order och sköta utleverans av bil till kund. I arbetet ingår också att utföra eventuell värdering av inbytesbilar.
Maila din ansökan till joakim.walde@mbilar.com eller peter.roselhart@mbilar.com.


Tekniker till Falun
Vi söker tekniker och erbjuder dig ett omväxlande arbete för dig som vill arbeta med produkter vars teknik ligger i framkant.
Som tekniker kommer du att arbeta med felsökning och reparationer av BMW bilar. Du servar, reparerar och uppdaterar bilarna på vår toppmoderna verkstad i Falun. Du kommer att ingå i en grupp om 5 mekaniker och det är därför viktigt att du uppskattar samarbete.
Skicka en ansökan till Jerker Rogström på Jerker.rogstrom@mbilar.com eller ring på 010-1605723

Läs mer

Behåll din BMW 100% BMW

Boka BMW Value service!

BMW Privatleasing

BMW Financial Services

Räkna ut din privatleasing här

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.