Välkommen till M-Bilar Group

HELT NYA

BMW 5-SERIE TOURING.

Premiär i vår.

HELT NYA

BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW X3 MODEL SPORT.

Erbjudande från 385.000 kr.

LADDADE MED KÄNSLOR.

UPPLEV VÅRA NYA PLUG-IN HYBRIDER.

BMW-bilar.

Alla BMW-bilar i en översikt.

 
Hitta din modell

BMW Tjänstebil

Uppgradera tjänstebilen till en känslobil.

Läs mer

BMW Original kompletta hjul

Med hjälp av konfiguratorn för BMW Original kompletta hjul kan du enkelt se vilka hjul som finns tillgängliga för våra modeller och vilka som passar bäst till just din BMW.

Hjulkonfigurator

Sök begagnad bil

Öppen för dig 24 timmar om dygnet: BMW begagnatbilssökning.

Läs mer

Aktuellt hos oss

Läs om våra nyheter och erbjudanden.

Kolla in M-Bilars reklamfilm

BMW Servicebokning Online.

Gör en bokningsförfrågan online.

Läs mer

Medarbetare

KEY ACCOUNT MANAGER TILL M-BILAR GROUP

KEY ACCOUNT MANAGER TILL M-BILAR GROUP

Är du en driven, engagerad och analytisk person som älskar kundrelationer och försäljning? M-Bilar Group expanderar och söker nu en framgångsrik Key Account Manager som skall ansvara för bearbetning och försäljning av bilar och tjänster till företagskunder!
M-Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och har idag tre fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Falun och Västerås med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget 52 anställda. Läs mer på www.mbilar.bmw.se


Rollen som Key Account Manager
M-Bilar utökar och tar nu nästa steg i försäljningen och erbjudandet att hitta bra helhetslösningar av produkter och tjänster mot företagsmarknaden. Som Key Account Manager kommer du att ansvara för proaktiv bearbetning och utveckling av försäljningen inom företagssegmentet; befintliga och potentiella kunder i området norra Sörmland, Västmanland och Dalarna.
Du kommer självständigt och i visst samarbete med försäljningsteamen vid M-Bilars tre anläggningar arbeta med kartläggning, planering och genomförande av bearbetning av nya och befintliga kunder. Du tar första kontakten, genomför kundbesök och bygger relationer, tar fram ett erbjudande utifrån kundens behov och håller presentationer för eventuella ledningsgrupper och beslutsfattare. Vidare tar du fram avtalsförslag, följer upp försäljningen och säkerställer lönsamheten i affären. Tillsammans med kollegor planerar och genomför du relationsbyggande säljaktiviteter och kundevent. Du utgår från M-Bilar i Västerås och reser i regionen för att genomföra besök hos nya och befintliga företagskunder.


Vem trivs här?
Har du ett genuint intresse av kundrelationer och en stark vilja att lyckas i säljprocessen kommer du ha goda förutsättningar att nå framgång i rollen som Key Account Manager. Du är en serviceinriktad person med känsla för affärer och eget driv att utvecklas och hålla hög kvalitet i din försäljning. Du är en social och utåtriktad lagspelare som trivs med att samarbeta och att arbeta självständigt. Du är driven och framåt, välorganiserad och van att planera och strukturera det egna arbetet mot uppsatta mål.

Eftersom du kommer att lämna offerter, teckna avtal och hantera finansieringslösningar är du en person som förstår vikten av att använda säljstödsystem. Du är van att ta fram och hålla presentationer för ledningsgrupper och beslutsfattare och har några års erfarenhet av relationsbaserad försäljning mot företagskunder med goda resultat. Du har med största sannolikhet fullgjord gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, försäljning eller marknadsföring. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Krav är att du har B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning i våra produkter och en spännande och varierande roll inom försäljning där du får möjlighet att arbeta i ett utvecklingsinriktat bolag med fantastiska bilar och duktiga kollegor!

Välkommen med din ansökan!
Sök tjänsten via annonsen genom att bifoga ett CV och personligt brev senast den 31 mars.
Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på tel. 08-598 982 61 eller via mail marie-louise.baath@adecco.se .

Läs mer

Behåll din BMW 100% BMW

Boka BMW Value service!

BMW Privatleasing

BMW Financial Services

Räkna ut din privatleasing här

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.