Välkommen till M-Bilar.

HÅLLBARHET PÅ VÄG.

Se varför vi är den ledande biltillverkaren på

i Dow Jones Sustainability Index.

BMW 520d MED AUTOMAT.

MILJÖBIL MED BARA

109 G/CO2-UTSLÄPP.

BMW-bilar.

Alla BMW-bilar i en översikt.

 
Hitta din modell

BMW Tjänstebil

Uppgradera tjänstebilen till en känslobil.

Läs mer

BMW Original kompletta hjul

Med hjälp av konfiguratorn för BMW Original kompletta hjul kan du enkelt se vilka hjul som finns tillgängliga för våra modeller och vilka som passar bäst till just din BMW.

Hjulkonfigurator

Sök begagnad bil

Öppen för dig 24 timmar om dygnet: BMW begagnatbilssökning.

Läs mer

Aktuellt hos oss

Läs om våra nyheter och erbjudanden.

Premiär för 2 series Gran Tourer

BMW Servicebokning Online.

Gör en bokningsförfrågan online.

Läs mer

Medarbetare

Vi söker försäljare till M-Bilar i Västerås och i Eskilstuna.

Är du en stjärna på försäljning? Triggas du av att överträffa uppsatta mål och att ge kunder service utöver det vanliga? Då kan tjänsten hos oss på M-Bilar i Västerås eller Eskilstuna vara något för dig!

Till M-Bilar, i Västerås och i Eskilstuna, söker vi en driven och resultatinriktad säljare som älskar att göra affärer och ge kunder service i toppklass. Du kommer att ansvara för försäljning av nya och begagnade bilar och håller i hela säljprocessen från första möte till utleverans av bil. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning med goda resultat. För att lyckas i rollen bör du ha ett bilintresse och en teknisk förståelse, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bilförsäljning men vi ser gärna sökande från andra branscher, exempelvis från butiksarbete inom teknik/elektronic. På M-Bilar tycker vi att det är viktigt att ha roligt på jobbet, delar du den uppfattningen och känner igen dig i att som person vara positiv, social och utåtriktad och samtidigt ha förmågan att fokusera på kunder och de egna säljmålen så kommer du att trivas som försäljare hos oss!

Tjänsten söker du senast den 31 maj. Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på 08-598 982 61 eller marie-louise.baath@adecco.se.

Läs mer

Behåll din BMW 100% BMW

Boka BMW Value service!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.